Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ФБР отримало докази змови Трампа з Кремлем

  • 23.03.2017, 12:30
  • 1 585

Федеральне бюро розслідувань США має в своєму розпорядженні дані про те, що люди з оточення президента США Дональда Трампа нібито контактували з високопоставленими особами з Росії з метою публікації матеріалів, спрямованих проти його суперниці Хілларі Клінтон.

Про це повідомляє CNN.

Це за твердженням телеканалу, є частиною того, про що говорив директор ЦРУ Джеймс Комі на слуханнях в конгресі з питань зв'язків команди президента з Росією.

В даний час ФБР "розглядає інформацію, яка включає в себе дані агентурної розвідки, відомості про поїздках, бізнес, записи телефонних переговорів і особистих зустрічей, повідомило джерело", - йдеться в повідомленні CNN.

Ця інформація, вказується в ньому, "підвищує рівень підозр учасників розслідування ФБР в тому, що координація мала місце, хоча офіційні особи сумніваються в тому, що ці відомості мають вичерпний характер, в зв'язку з цим розслідування триває ".

У понеділок Комі заявив, що ФБР розглядає питання про можливу "координації" дій між росіянами та членами команди Трампа, спрямованих проти Клінтон, оскільки зібрані "заслуговують на довіру відомості про порушення, які дають достатні підстави вважати, що американець може виступати в якості агента іноземної держави ".

Білий дім і представники ФБР відмовилися від коментарів даного твердження Комі, йдеться в повідомленні телеканалу. Разом з тим, прес-секретар адміністрації Шон Спайсер заявив, що "розслідування і докази цих тверджень - дві різні речі".

Однією з перешкод на шляху розслідування, зазначається в повідомленні, є те, що зв'язки між підозрюваними і росіянами були припинені.

Як повідомлялося, слідчі ФБР вивчають можливі з'єднання між комп'ютерами Trump Organization і російського Альфа-банку.

Схожі новини