Передплата 2024 «Добра кухня»

Андрій Тетерук: "Юлія Тимошенко вибачатися буде через суд"

  • 22.03.2017, 17:42
  • 1 801

Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук заявив, що за поширення брехні проти нього лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко буде відповідати у суді.

Він нагадав, що на одному з останніх ефірів Тимошенко дивувалася, як він потрапив до парламенту.

"Я чесно та серйозно служив народу України, захищаючи його честь не лише на теренах нашої країни, а й у міжнародних миротворчих місіях. В цей час пані Тимошенко перебувала у владі і сприяла цинічному пограбуванню України — державних підприємств, землі та надр", - наголосив Тетерук, виступаючи з парламентської трибуни.

"Саме вона підігравала персональним інтересам олігархів Лазаренка, Льовочкіна, Фірташа та Онищенка, підписуючи кабальні контракти, які робили їх мільярдерами, а народ та державу — ще біднішими", - підкреслив він.

"Саме Тимошенко та подібні їй клептократи знесилили країну до стану, коли Путін вирішив, що ми — легка здобич, і почав своїми хижими іклами шматувати Україну", - додав народний депутат.

Андрій Тетерук наголосив, що в той час, коли "Тимошенко на засіданні РНБО стримувала українську армію в казармах, тиснула криваві руки "Оплоту", він разом з тисячами простих українців залишив сім'ю та пішов захищати свою країну на фронт.

"Я прийшов до парламенту через вогонь Іловайська як командир добровольчого батальйону, який захищав свою країну. І коли за дорученням пані Тимошенко депутати "Батьківщини" пишуть чисельні запити в правоохоронні органи, намагаючись знайти на мене компромат, то знайте — його немає. А за брехню щодо фактів у моїй біографії доведеться відповідати в суді", - наголосив Тетерук.

"До речі, пані Тимошенко має великий політичний досвід перебування в опозиції до цієї країни — це дослівна цитата речника "Батьківщини". Ось що яскраво розкриває діяльність Тимошенко та її політичної сили. Ви можете ненавидіти мене та інших політиків, які боронять країну, але ненавидіти Україну та руйнувати її вам ніхто не дозволить, я не дозволю", - резюмував Андрій Тетерук.

Джерело: gazeta.ua

Схожі новини