Передплата 2024 ВЗ

Відомий український артист закликав пустити на "Євробачення" Самойлову

  • 22.03.2017, 12:49
  • 1 526

До ситуації з учасницею "Євробачення-2017" від Росії варто поставитися з точки зору людяності, бути поблажливішими і зробити для Юлії Самойлової виняток.

Відомий український артист закликав пустити на "Євробачення" Самойлову
Відомий український артист закликав пустити на "Євробачення" Самойлову

Такою думкою із журналістами "КП в Україні" поділився відомий український шоумен, артист і член журі Національного відбору на "Євробачення-2017" Андрій Данилко.

"Це питання потребує вкрай делікатного підходу. Саме в цьому випадку для наших держструктур варто прибрати емоції і зробити виняток для Юлії - конкурс міжнародний. Мені здається, політикам потрібно поставитися до цього випадку з точки зору людяності, бути поблажливішими і добрішими", - зазначив Данилко.

На думку артиста, Юлія Самойлова навряд чи представляє для України конкретну загрозу, адже їде в країну не з автоматом, а з піснею і з метою "культурного обміну".

"Так, брала участь на фестивалі для людей з обмеженими можливостями у Криму. Але Самойлова в цьому випадку - артист-виконавець, яку запросили виступити перед такими ж людьми, як вона сама", - додав Данилко.

"Я хотів би заступитися за цю учасницю - завжди був на стороні слабших. У міжнародній практиці чимало випадків, коли персонам нон грата дозволяли в'їзд у ту чи іншу країну з метою культурного обміну", - наголосив шоумен.

Як далі зазначив Данилко, щоб зрозуміти його позицію, варто поставити себе на місце Юлії Самойлової, для якої "Євробачення" - її "єдина радість" і "особиста казка". У результаті артист побажав виконавиці удачі.

Джерело: obozrevatel.com

Схожі новини