Передплата 2024 «Добрий господар»

Шварценеггер відповів Трампу на хизування рейтингами

  • 22.03.2017, 09:34
  • 980

Голлівудський актор, бізнесмен і політик Арнольд Шварценеггер опублікував у Twitter відеоролик, в якому запропонував президенту США Дональду Трампу відвідати школу недалеко від Білого дому.

Актор обурився, що політика Трампа може привести до зникнення програм, що забезпечують учнів харчуванням та підтримкою після закінчення навчальних закладів. За словами Шварценеггера, дії Трампа не відповідають гаслу його передвиборної кампанії — «Зробимо Америку знову великої».

«Що, Дональд, ось і рейтинги, і тебе засмоктало. Вау, тепер ти в межах 30-ти відсотків!» — зауважив Шварценеггер, апелюючи до останніх рейтингів, оприлюднених компанією Gallup, згідно яких Трампа підтримують лише 37%.

Раніше ж Дональд Трамп хизувався своїм рейтингом перед Шварцнеггером, маючи на увазі телешоу «Кандидат», де кіноактор замінив його.

«Вау, ось і рейтинги і Арнольда Шварценеггера затопило, у порівнянні з машиною рейтингів Дональдом Джоном Трампом. Настільки сильно навіть будучи кінозіркою, і це був 1-й сезон у порівнянні з 14-м. А тепер порівняйте його з моїм 1-им сезоном. Але це зовсім не важливо. Адже він підтримував Кейсіка і Гілларі», — написав тоді Трамп.

Джерело:hromadske.ua

Схожі новини