Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Черкасах ультрас виганяють донецьку команду з міста

  • 21.03.2017, 11:45
  • 1 382

 В соцмережах фанати місцевого футбольного клубу закликають бойкотувати матчі "Олімпіка".

В Черкасах ультрас виганяють донецьку команду з міста
В Черкасах ультрас виганяють донецьку команду з міста

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Ось заява ультрас:

"Олімпіку" ТУТ НЕ МІСЦЕ!

Як фанати черкаського футболу та патріоти рідного міста, висловлюємо глибоке занепокоєння проведенням офіційних матчів ФК "Олімпік" Донецьк, на стадіоні "Центральний" м. Черкаси.

Сьогодні важка ситуація по всій країні з низькою відвідуваністю футбольних матчів. Український вболівальник зараз ходить на стадіон, здебільшого на зіркового суперника. Донецький "Олімпік", не завоювавши власних вболівальників за 16 років свого існування, хоче скористатися ситуацією в Черкасах. Адже якісний футбол у нас в місті люблять. І ми прекрасно розуміємо, що іграми другого етапу Української Прем'єр Ліги, з клубами із топ-шістки, донецький куб збиратиме повний стадіон черкащан. Що свідчитиме про повну неповагу до вболівальників "Черкаського Дніпра", традицій підтримки вихованців місцевого футболу та культури вболівання за команду з рідного міста.

Згідно календаря другого етапу Прем'єр Ліги та другого кола ПФЛ, як мінімум два матчі донецького "Олімпіка" та "Черкаського Дніпра", припадають на один день. Кому буде надана перевага в часі для організації матчу, залежить лише від керівництва стадіону. Ми не готові змирятися з тим, що наш клуб буде обмежений в правах на місцевому стадіоні.

Логічним також буде звернення до Черкаської міської адміністрації. ФК "Черкаський Дніпро", який очолює міський голова Черкас, вимушений поступатися власними правами на стадіон, задля гастролюючого клубу. А керівництво КП "Центральний стадіон", у пошуку фінансування на реконструкцію запасного поля та в очікуванні затвердження проекту для зведення накриття трибун, вимушений шукати прибутку в утриманні двох професійних команд на одному стадіоні. Міський голова, що Вам важливіше, - підтримка власного клубу, чи прибуток від стадіону?

Ми, ультрас "Черкаського Дніпра", проти виступів на постійній основі ФК "Олімпік" Донецьк, в м. Черкаси".

Схожі новини