Передплата 2024 «Добра кухня»

Стало відомо, про що йшлося на зустрічі Порошенка з керівниками фракцій

  • 21.03.2017, 08:00
  • 1 300

Після закінчення розмови з депутатами президент приєднався до перемовин із МВФ.

Президент Петро Порошенко обговорив із керівниками фракцій та груп ситуації, які можуть виникнути в разі неотримання Україною траншу МВФ. Про це журналістам заявили голови фракцій після зустрічі, передає УТ.

"На зустрічі був спікер парламенту, прем'єр-міністр, керівники фракцій. Розмова в переважно стосувалася налагодження роботи парламенту, пошуку точок дотику між парламентом та Кабміном. Ми домовилися, що меморандум МВФ буде оголошений, як тільки він буде підписаний. Також ми проаналізували наслідки блокади", - сказала заступник голови фракції БПП Ірина Луценко.

За її словами, поки тривала зустріч, Володимир Гройсман виходив на переговори з МВФ.

Також після закінчення розмови з депутатами до перемовин із МВФ приєднався Порошенко.

Вона додала, що розгляд питання надання траншу Україні поки що перенесли на кінець березня.

У свою чергу лідери фракцій на умовах анонімності розповіли, що на зустрічі з головами фракцій президент поводився доволі спокійно і не переходив на особисте.

"Якщо чесно, зустріч була, щоб зустрітися. Ми вже все це чули. Але добре, що почали нас запрошувати", - зазначив один із депутатів.

"Емоційно виступав лише Ляшко, але він завжди так виступає", - додав співрозмовник.

Сам Олег Ляшко розповів журналістам, що в Адміністрації президента бачив прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, екс-прем'єра Арсенія Яценюка, голову АП Ігоря Райніна та екс-главу АП Бориса Ложкіна.

Схожі новини