Передплата 2024 «Добрий господар»

На Київщині поліцейські вилучили бойовий арсенал зброї (ФОТО)

  • 20.03.2017, 20:30
  • 1 353

Житель Одещини незаконно перевозив в автомобілі 13 автоматів АКС74-У, пістолет Макарова, 16 набоїв до нього, предмети для швидкого заряджання зброї.

Працівники поліції під час несення служби на стаціонарному посту автодороги Бориспіль-Дніпро зупинили автомобіль «Ford Transit», який був пофарбований у маскувальне забарвлення «камуфляж» без державних номерних знаків, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

За кермом автівки знаходився 35-річний чоловік, який згідно наданих документів проживає при військовій частині Комінтернівського району, що на Одещині.

Під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили зброю — 13 автоматів АКС74-У, пістолет Макарова та 16 набоїв до нього без будь-яких документів. На місце події прибула слідчо-оперативна група Переслав-Хмельницького відділу поліції для документування правопорушення.

Також з салону автівки вилучено 13 предметів для швидкого заряджання зброї, 13 ємкостей з рештками мастила, 13 приладь для чистки зброї.

Автомобіль «Ford Transit» поміщено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. Наразі працівники поліції встановлюють походження такого арсеналу зброї та боєприпасів.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Досудове слідство триває.

Схожі новини