Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Сумщині відкриється перший в Європі центр терапії марихуаною

  • 20.03.2017, 09:50
  • 1 000

Через три місяці у місті Глухів Сумської області повинен відкритися перший європейський центр терапії марихуаною.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Глухова Мішель Терещенко, повідомляє Захід.Нет.

Він пояснив, що для нього важливо попіклуватися про те, щоб жителі області мали гарне здоров'я, втім найбільшим викликом зараз є проблема лікування людей з раком, адже сеанси хіміотерапії є вкрай дорогими.

Втім, за словами Терещанка, у місті вирощуються коноплі, що вкрай допомогає у лікуванні таких хворих. Адже місцевий Інститут конопель здатен виводити сорти конопель без наркотичних речовин. Натомість, у цьому сорті міститься канабіноїди, які можуть використовуватись для боротьби з раком, склерозом, хворобою Паркінсона та Альцгеймера.

"Під час спілкування з інвесторами ми змогли привернути їхню увагу до створення в Глухові першого європейського центру терапії марихуаною. Він має відкритись за три місяці, коли буде новий врожай конопель. Це допоможе в лікуванні хворих пацієнтів, а також допоможе здоровим людям залишатися в доброму здоров'ї", - наголосив Терещенко.

Він додав, що цей центр буде більше нагадувати не лікарню, а салон краси, де людям не лише допоможуть у лікуванні, але й дадуть змогу розслабитися та привести себе в гарну форму.

Схожі новини