Передплата 2024 ВЗ

Рекс Тіллерсон: Я не та людина, до якої ЗМІ мають широкий доступ

  • 19.03.2017, 10:17
  • 674

Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що не має намір приділяти багато уваги спілкуванню з пресою.

"Я не та людина, до якої ЗМІ мають широкий доступ. Особисто мені такі контакти зі ЗМІ не потрібні. Я розумію, що важливо: розповідати про перебіг нашої роботи, але при цьому, як мені здається, в цьому є сенс тільки в тих випадках, коли ти вже досяг якихось результатів", - сказав він в опублікованому в суботу інтерв'ю виданню Independent Review Journal.

"У нас попереду величезна кількість роботи. І коли я буду готовий поговорити про те, що ми намагаємося зробити, то погоджуся поговорити. Однак у мене немає бажання щодня бути доступним для ЗМІ лише для того, щоб мене частіше цитували в газетах", - додав він.

Тема спілкування зі ЗМІ виникла у зв'язку з відмовою Тіллерсона, який вирушав у турне країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, взяти в свій літак кореспондентів пулу держдепартаменту. В результаті їм довелося діставатися до місця самотужки.

Довгі спільні польоти традиційно вважаються в американських, і не тільки американських політиків зручною можливістю довести до журналістів свою точку зору і задовольнити їх допитливість в неформальній обстановці.

За словами Тіллерсона, він полетів літаком меншого розміру задля економії коштів платників податків.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини