Передплата 2024 «Добрий господар»

Голова Вищої ради правосуддя назвав ймовірні причини нападу на нього

  • 19.03.2017, 08:03
  • 1 006

За словами Бенедисюка, це спроби певних політичних сил заблокувати роботу ВРП.

Напад голову Вищої ради правосуддя Ігоря Бенедисюка стався через звільнення суддів Інни Отрош, Віктора Татькова та відсторонення Артура Ємельянова. Відповідну заяву Бенедисюка з цього приводу оприлюднив офіційний сайт Вищої ради правосуддя.

"Вважаю, що погрози знищення мого майна та мене особисто фізично пов'язані з діяльністю Вищої ради правосуддя в останній період, а саме звільненням судді Отрош, звільненням судді Татькова, відстороненням судді Ємельянова, а також наданням згоди на арешт суддів", - заявив Бенедисюк.

За його словами, напад він пов'язує саме зі своєю професійною діяльністю та з принциповою позицією щодо очищення суддівських лав.

"Група невідомих мені осіб у кількості 10-15 в балаклавах, з фаєрами погрожували знищенням фізично особисто мені та моїй сім’ї, блокували автомобіль, пошкодили майно. Вважаю, що це спроби певних політичних сил заблокувати роботу Вищої ради правосуддя через дискредитацію голови ВРП, а також через дискредитацію органу і неможливість продовжити його роботу", - наголосив Бенедисюк.

Джерело: Український Тиждень

Схожі новини