Передплата 2024 «Добра кухня»

В Україні розпочали роботу сервісні центри МВС на колесах

  • 17.03.2017, 19:20
  • 1 288

Перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз’їхались у п'ятницю, 17 березня, по Україні, щоб надавати послуги у віддалених населених пунктах.

В Україні розпочали роботу сервісні центри МВС на колесах
В Україні розпочали роботу сервісні центри МВС на колесах

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомили в МВС, автоцентри виїжджатимуть за графіком і надаватимуть найбільш поширені адміністративні послуги, що є в стаціонарних сервісних центрах МВС. Це - реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

У кожному мобільному сервісному центрі громадян обслуговуватимуть два адміністратори і експерт, який проводитиме експертизу автомобіля.

Також повідомляється, що пересувні центри працюватимуть на запит місцевих органів влади. Подати заявку можна до Регіонального сервісного центру МВС в області.

«Люди, які захочуть скористатися послугами такого центру, знайдуть інформацію про необхідні документи, графік роботи і курсування на сайті Головного сервісного центру МВС у розділі «Мобільні СЦ», — зазначили у відомстві.

В свою чергу, за словами голови МВС Арсена Авакова, мобільні СЦ створені на базі автомобілів Renault Master. Кожна машина укомплектована спеціальним обладнанням та працюють у середу, четвер та п'ятниці.

«Якщо Вам потрібно отримати наш сервіс, зверніться до вашого міської або сільської ради — і ми до Вас приїдемо!», — повідомив голова МВС.

За його словами, фахівці Головного сервісного центру МВС проаналізували демографічне навантаження на різні регіони України, дорожню сітку і логістику міжміського громадського транспорту — і на підставі цього аналізу розробили схему надання мобільного сервісу жителям віддалених районів.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини