Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поліція проситиме ГПУ зняти недоторканність з Парасюка

  • 16.03.2017, 19:37
  • 1 319

Поліція Донеччини звернеться до генпрокурора із пропозицією зняти недоторканність та притягнути до відповідальності нардепа Володимира Парасюка через погрози співробітникам поліції та членам їхніх сімей.

Про це заступник голови Нацполіції — начальник управління поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомив під час оперативної наради в Краматорському відділі поліції, передає Захід.нет.

Аброськін порушив питання реагування на дії громадян, які виходять за рамки норм закону. Він назвав неприпустимою поведінку щодо співробітників поліції нардепа Парасюка, який висловлював образи на їхню адресу, принижував і погрожував фізичною розправою їм та їхнім сім’ям. Він зазначив, що у разі нападу, погроз співробітникам поліції, які виконують свій службовий обов’язок, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», правоохоронці мають право застосовувати необхідні заходи з використанням спецзасобів та зброї.

«Такі факти неприпустимі. Ми будемо звертатися до генпрокурора щодо зняття недоторканості та притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка. Ми не дозволимо принижувати поліцейських, а також погрожувати їм та їхнім рідним. На кожен такий випадок буде адекватна та законна реакція поліції», — підкреслив Аброськін.

Він також зазначив, що наразі поліція спільно зі СБУ та Нацгвардією продовжує відпрацювання у Бахмуті, Торецьку, Гнутовому, Павлополі та Чермалику.

Схожі новини