Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У будівлі мінфіну ФНР знайшли пакет з вибухівкою

  • 15.03.2017, 21:00
  • 1 096

Серед конвертів та посилок, адресованих федеральному міністерству фінансів Німеччини, в середу, 15 березня, виявили пакет із вибуховою сумішшю.

Небезпечну знахідку виявили в поштовому відділені відомства, повідомляє DW з посиланням на інформагенцію dpa з посиланням на дані поліції.

"За інформацією поліції, пакет вибухнув би під час його розкриття та міг спричинити поранення. У поліції не уточнили, кому саме було адресовано пакет. Однак за інформацією видань Bild та Berliner Zeitung, які посилаються на власні джерела, пакет адресували міністру фінансів ФРН Вольфгангу Шойбле (Wolfgang Schauble). У самому відомстві відмовилися від коментарів", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що виявлені в пакеті речовини можуть застосовуватися при виготовленні піротехнічних засобів. Небезпечну знахідку виявили самі співробітники поштової служби при скануванні рентгеном. Всі співробітники поштового відділення відомства, а також сусідніх приміщень були змушені негайно залишити свої робочі місця. Згодом викликали поліцію. Фахівці поліції забрали пакет для подальшої перевірки.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини