Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

16 березня у Львові відбудеться концерт у рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ

  • 14.03.2017, 15:30
  • 1 185

У четвер, 16 березня, о 18:00 у Національному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться благодійний концерт у рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ. Того ж вечора на заньківчанській сцені вручать нагороди переможцям конкурсу «Благодійна Львівщина 2016».

16 березня у Львові відбудеться концерт у рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ
16 березня у Львові відбудеться концерт у рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ

Поціновувачі українського театру добре знають Володимира Кучинського — режисера, багатолітнього керівникаЛьвівського театру ім. Леся Курбаса. Саме йому завдячуємо створенням та процвітанням цього улюбленого львів’янами яскравого творчого, такого потрібного українській культурі мистецького осередку. Він є душею цього театру, вихователем його нового покоління. Під час концерту 16 березня у Театрі ім. М. Заньковецької триватиме збір коштів на лікування Володимира Кучинського, який бореться із важкою недугою.

У благодійному концерті в рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ візьмуть участь Брія Блессінг, Оксана Муха, Марія Копитчак, Олег Лихач та друзі - Михайло Кушлик, Іван Данило Лихач, Ігор Радванський, а також - октет "Орфей", гурт "LeonVoci", кавер-гурт "THE ROHIES", оркестр Театру ім. Марії Заньковецької під керівництвом Богдана Мочурада. Ведучі - Мирослава Солук та Юрій Хвостенко.

Організатори концерту запрошують у компанії зірок львівської сцени, в затишній заньківчанській атмосфері — підтримати українське театральне мистецтво та гарно провести березневий вечір:

Квитки - у касі театру: (032) 235 55 83 і на сайті kasa.in.ua - http://www.kasa.in.ua/index.php/blahodiinyi-kontsert-u-ramkah-marafonu-kuchynskyyoduzhuy-lviv

Схожі новини