Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Аваков вимагає від Садового не розкидати сміття по всій країні

  • 14.03.2017, 11:08
  • 1 004

Міська влада Львова повинна краще контролювати процес вивезення з міста сміття, адже сміттєвози викидають його на узбіччя доріг по всій Україні.

Про це в ефірі програми "HARD з Влащенко" на телеканалі "ZIK" заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Він розповів, що провів зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим минулої суботи, втім зазначив, що не може назвати цю зустріч "дружньою". Під час цього чоловіки обговорили низку проблем, зокрема й щодо львівського сміття.

"Я висловив претензію, що в нас величезні сміттєвози викидають сміття в поле в Житомирській, чи Запорізькій областях. Він мене попросив, щоб ці сміттєвози не блокувались, а я його попросив щоб документи оформлялись. Щоб було видно, куди вони їх везуть, а не в полі під Запоріжжям викидають. Ми технічно з’єднали виконавців, і вони з цим працюють", - наголосив Аваков.

Він зауважив, що після цього разом із Садовим поїхали на розмову до президента Петра Порошенка, під час чого мова йшла про широкий спектр питань, втім жодних погроз з боку сторін не було.

Аваков також додав, що нічого не знає про підготовку повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину проти Садового.

"Ми не той орган, щоб це робити. Я чув це в той момент, коли проходили обшуки в прокуратурі Львівської області, чув багато іншого. Тому теоретично можливо, що буде якесь подання. А хто з чиновників ходить без подання? І на мене можливе подання. І про це регулярно пишуть", - підсумував Аваков.

Схожі новини