Передплата 2024 «Добра кухня»

У кафе на Донеччині відвідувач відкрив стрілянину

  • 12.03.2017, 17:32
  • 890

Одну людину госпіталізовано з осколковими пораненнями.

У Великоновосілківському районі Донецької області минулої ночі сталася стрілянина, поранено місцевого жителя, про це йдеться в повідомленніДепартаменту коммунікації ГУ Нацполіції в Донецькій області.

Про госпіталізацію чоловіка з діагностованими численними ранами грудної клітини поліцейським повідомили медики. Попередньо було встановлено, що невогнепальних поранень чоловік зазнав у кафе внаслідок стрілянини.

"На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Великоновосілківського відділення поліції, яка встановила, що цієї ночі постраждалий (1974 року народження) відпочивав у місцевому кафе. У той час інший відвідувач (1992 року народження) зробив постріли в кахельну підлогу. Плитка розлетілася, і її осколками був поранений постраждалий. Чоловік був негайно доставлений в лікарню, де підтвердили, що поранення спричинені осколками. Постраждалому надали медичну допомогу. Зараз його життю нічого не загрожує, він перебуває вдома", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України(Хуліганство). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Джерело: Цензор.НЕТ

Схожі новини