Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліція Луганщини працюватиме в посиленому режимі через терористичну загрозу

  • 12.03.2017, 19:52
  • 858

Внаслідок ускладнення ситуації на підконтрольній українській владі території Луганської області поліція перейшла на посилений варіант несення служби.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала речниця Головного управління Національної поліції у Луганській області Тетяна Погукай, передає «День».

"Особовий склад Луганського гарнізону поліції перейшов на посилений варіант несення служби. Із оперативних джерел отримана інформація про ймовірність проникнення на територію області диверсійно-розвідувальних груп бойовиків для скоєння терористичних актів", - написала вона.

Зокрема, у районі Жолобка Попаснянського району під час спроби проходу у мінному полі, для забезпечення дій диверсійно-розвідувальних груп, підірвались на вибуховому пристрої та загинули четверо військовослужбовців ЗС РФ, три - отримали поранення.

"Зберігається неспокійна ситуація в населених пунктах, які межують з територіями, що непідконтрольні Україні. Посилились вогнева активність з боку бойовиків, які із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, у тому числі ракетних систем залпового вогню "Град", 122 мм та 152 мм артилерійських установок, БМП та танків гатять по мирним територіям області Попаснянського, Новоайдарського та Станично-Луганського районів", - зазначила Погукай.

Крім того, поліція Луганщини звертається до громадян з проханням, негайно повідомляти на телефон "102" про з’явлення підозрілих незнайомих осіб, залишені без уваги коробки, сумки тощо.

Схожі новини