Передплата 2024 «Добра кухня»

Мер Львова розповів, які дороги ремонтуватимуть цього року в місті

  • 11.03.2017, 11:00
  • 1 347

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, які дороги ремонтуватимуть цьогоріч.

Як зазначив мер, вже розпочато роботи картовим методом. Також триває прокладання трамвайної лінії на пр. Червоної Калини. Ці роботи планують закінчити за два місяці. У планах — ремонт вул. Личаківської-Мечникова, Замарстинівської, пл. Івана Франка тощо.

«Багато доріг у Львові після зими в незадовільному стані. Ми уже розпочали ремонт аварійних ділянок картовим методом і до Великодня плануємо його повністю завершити. Райони міста забезпечені необхідними ресурсами, аби вирівняти ситуацію на дорогах, а також провести цілий ряд капітальних ремонтів міжквартальних доріг та хідників.

Цього року плануємо також чергові капітальні реконструкції магістральних доріг. Мова йде про Замарстинівську від Гайдамацької до Липинського, Личаківську від Мечникова до Пасічної. На цьому об’єкті розпочнемо з ремонту колектора та повної заміни інженерних комунікацій, які перебувають в аварійному стані. Плануємо також реконструкцію площі Франка, яка дозволить нам запустити трамвайний маршрут з Сихова до головного залізничного вокзалу. На самому Сихові уже розпочались роботи з продовження трамвайної лінії до кінця проспекту Червоної Калини. Попередньо маємо закінчити їх за два місяці», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини