Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Харкові чоловік задушив дружину з донькою і скоїв самогубство

  • 10.03.2017, 18:11
  • 1 528

У Харкові чоловік задушив свою 30-річну дружину та 4-річну доньку, після чого наклав на себе руки.

Про це у п'ятницю, 10 березня, повідомляє місцеве видання «Городской дозор».

Як зазначається, чоловік спочатку вбив жінку і дитину, а потім сів у машину і поїхав з дому. «Об 11:00 до чергової частини Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир будинку по вулиці Заліській виявлено задушеними 30-річну жінку та її 4-річну доньку», - йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Харківській області.

У поліції поінформували, що тіла своїх рідних знайшов батько померлої, який занепокоївся, що донька не відповідає на телефонні дзвінки. За адресою, вказаною у повідомленні, виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області, Шевченківського ВП та слідчо-оперативна група, прокуратура області та району. За результатом проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу людини, яка скоїла злочин. Ним виявився 27-річний чоловік загиблої та батько дитини.

Через деякий час поліція знайшла його автомобіль біля елеватора в районі Південного залізничного вокзалу. Там же виявили і його тіло.

Чоловік, імовірно, вчинив самогубство, стрибнувши з великої висоти. Перед цим він поставив своє траурне фото і похоронний вінок. Наразі на місці інцидентів працює слідчо-оперативна група.

Схожі новини