Передплата 2024 «Добрий господар»

Терористи застосували важкі міномети, шестеро бійців постраждали

  • 10.03.2017, 11:07
  • 755

За добу зафіксовано 80 обстрілів із боку бойовиків.

У четвер, 9 березня, бойовики на Донбасі 80 разів обстріляли українських військових, використовуючи важке озброєння, п'ятеро бійців поранені, один травмований. Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає УТ.

Зокрема, на Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне, Мар’їнку, Павлопіль та Богданівку. З гранатометів та стрілецької зброї — Лебединське, Старогнатівку, Тарамчук, Мар’їнку, Новогригорівку, Широкине, Чермалик, Водяне, Гнутове. Снайпер вів вогонь по Талаківці.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів — Кримське, Новоолександрівку та Попасну. З гранатометів та стрілецької зброї — Новозванівку, Новоолександрівку та Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Невельське, Майорськ, Авдіївку, Дачу та Луганське. З гранатометів та стрілецької зброї — Опитне, Кам’янку, Луганське, Піски, Невельське, Авдіївку, Зайцеве та Троїцьке. З стрілецької зброї — Майорськ. По Авдіївці та Зайцевому вогонь вели снайпери, а по Троїцькому — зенітні установки.

Схожі новини