Передплата 2024 «Добра кухня»

Росія погодилася організувати допит Януковича в присутності українських слідчих

  • 10.03.2017, 08:10
  • 990

Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури РФ на запит ГПУ.

Генеральна прокуратура Російської Федерації готова організувати допит екс-президента Віктора Януковича на території Росії в присутності українських слідчих. Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури РФ на запит Генеральної прокуратури України, копія якої є в розпорядженні агентства "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з перебуванням Януковича В.Ф. на території Росії Генеральна прокуратура Російської Федерації готова розглянути питання про організацію його допиту в присутності представників правоохоронних органів України", - йдеться у документі.

Крім того, вказується, що нібито ані в адміністрацію президента РФ, ані в Раду Федерації Федеральних зборів РФ не надходила і не розглядалася ними заява Януковича з проханням застосовувати Збройні сили РФ на території України.

"Будь-які заяви президента України Януковича В.Ф. не були підставою для звернення президента Російської Федерації до Ради Федерації Федеральних зборів Російської Федерації про надання згоди на використання Збройних сил Російської Федерації на території України", - йдеться у відповіді Генпрокуратури РФ.

Схожі новини