Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві розстріляли Mercedes: водій загинув, двоє дітей у лікарні

  • 09.03.2017, 08:10
  • 1 009

У Києві на вул. Антоновича (Голосіівський район) невідомі розстріляли автомобіль Mercedes-Benz: водій машини загинув, дві дитини, які перебували в авто, отримали поранення.

Як повідомили у столичному главку поліції, особу вбитого встановлено: це місцевий мешканець, який займався бізнесом, передає УП.

"Киянин разом із двома дітьми повертався автомобілем додому. Біля будинку невідомий розстріляв "Мерседес"... Під час огляду на місці події попередньо встановлено, що зловмисник зробив шість пострілів, ймовірно - із пістолета Макарова. Дітей, які перебували у салоні авто, доставили в "Охматдит", інформація про іх стан уточнюється", - зазначили у поліції.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК України.

На місці працюють слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції, встановлюють свідків та очевидців подіі, проводиться огляд прилеглої території.

Як пізніше повідомили в ефірі телеканалу "112 Україна", стрілянина по машині сталася близько 19:10, водій помер у машині "швидкої допомоги".

Як зазначив керівник столичного главку Нацполіції Андрій Крищенко, діти, які перебували у Mercedes'і - 6 і 8 років, хлопчик та дівчинка, також отримали поранення. Їм надано медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Схожі новини