Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Спецслужби викрили багатомільйонну схему розкрадання майна на Південно-західній залізниці

  • 06.03.2017, 17:53
  • 1 167

Щодня зі складів пасажирської станції ділки вивозили майже дві тонни дизельного пального.

Працівники Служби безпеки України викрили у Києві багатомільйонну схему розкрадання майна працівниками Південно-західної залізниці. Про це повідомили у прес-службі СБУ у понеділок, 6 березня, передає УТ.

"Правоохоронці встановили, що керівники середньої ланки спільно з підлеглими систематично зливали та реалізовували комерційним структурам паливно-мастильні матеріали, призначені для роботи локомотивів.", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, щодня зі складів пасажирської станції ділки вивозили майже дві тонни дизельного пального. Щомісячні втрати залізниці, за висновками профільних експертів, становили один мільйон гривень. Оперативники спецслужби затримали сімох працівників залізниці безпосередньо під час відбору палива з локомотивів.

Повідомляється, що пiд час обшукiв у спеціально орендованих ділками для реалізації оборудки складських приміщеннях правоохоронці вилучили близько чотирьох тонн раніше злитого дизельного пального.

У відомстві зазначили, що наразі відбуваються обшуки в адмiнiстративних будiвлях Південно-західної залізниці та за місцями проживання фігурантів оборудки. Відкрито кримінальне провадження за ст. 191 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Схожі новини