Передплата 2024 ВЗ

Стан постраждалих шахтарів, які перебувають на лікуванні у 8-мій лікарні, стабільний, усім надається вся необхідна допомога

  • 06.03.2017, 14:53
  • 774

Постраждалих під час вибуху на шахті «Степова», що під Червоноградом, продовжують лікувати в опіковому центрі 8-ї міської лікарні.

На сьогодні стан усіх 23-трьох пацієнтів стабільний, надається уся необхідна медична допомога і жодної загрози для життя постраждалих немає. Про це повідомили в міському управлінні охорони здоров’я.

За словами начальника управління охорони здоров’я Володимира Зуба, зараз продовжують лікуватись усі двадцять троє постраждалих шахтарів. З них семеро осіб перебувають у стані середнього ступеня важкості, всі інші — у задовільному стані. Усім постраждалим виконано весь комплекс діагностичних заходів, і всім продовжують надавати усю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, вибух на шахті «Степова» стався 2 березня. Загинули 8 шахтарів, 23 осіб постраждали. Усіх постраждалих, які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні, в п’ятницю, 3 березня, було доправлено до опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. В опіковому центрі є всі необхідні медикаменти, і потерпілим тут надають кваліфіковану допомогу.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини