Передплата 2024 «Добра кухня»

Один з найбільших телеканалів США знімає фільм про Крим

  • 06.03.2017, 12:24
  • 883

Вони знімуть фільм, який буде показаний в п'ятдесяти країнах.

Знімальна група одного з найбільших телеканалів США - НВО знімає фільм про ситуацію останніх трьох років у Криму. Про це повідомляє Крим.Реалії.

За словами співробітників парку, телевізійників привів інтерес до ситуації, що склалася навколо бізнесу Олега Зубкова - власника «Тайган» і ялтинського парку «Казка», на який здійснює тиск російська влада. Зараз в обох парках йдуть перевірки податкової.

«5 березня в парку левів «Тайган» цілий день провела знімальна група одного з найвідоміших телеканалів США - НВО. Телевізійників цікавила ситуація, що склалася навколо парків Олега Зубкова. Вони, виявляється, чули про тиск на бізнес», - пише видання.

За інформацією співробітників каналу НВО, вони знімуть фільм про Крим, який буде показаний в п'ятдесяти країнах.

Конфлікт Зубкова з російською владою Криму почався в листопаді 2015 року, коли в ялтинському зоопарку померли два тигреня. Глава окупаційної ветеринарної служби Криму Валерій Іванов і Наталія Поклонська, яка вважає себе екс-прокурором Криму, заявляли, що тварини загинули в результаті поганого ставлення. Зубков же впевнений, що причиною трагедії стало переохолодження внаслідок відключення електроенергії.

У 2016 році Олег Зубков відвідав 150 судових засідань, пов'язаних з численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Кремлю кримської влади.

Схожі новини