Передплата 2024 «Добра кухня»

На Кубку Європи з дзюдо українці здобули п'ять медалей

  • 06.03.2017, 11:45
  • 794

У польському місті Катовіце та столиці Чехії Празі завершилися змагання відкритого Кубка Європи із дзюдо серед чоловіків та жінок.

На змагання відкритого Кубку Європи з дзюдо серед чоловіків та жінок, які відбувалися у польському Катовіце та столиці Чехії Празі, українські спортстмени здобули п'ять нагород. Про це повідомили у прес-службі Національного олімпійського комітету України у понеділок, 6 березня, передає УТ.

Зазначається, що у ваговій категорії 66 кг на рахунку українців «золото» та «срібло». У фінальній сутичці зійшлися одразу два наші дзюдоїсти: у фіналі Богдан Ядов виявився сильнішим за Геворга Хачатряна.

Повідомляється, що українець Сергій Дребот став бронзовим призером у категорії до 73 кг.

Окрім того, як пише прес-служба, блискучу перемогу у жіночих змаганнях в категорії 48 кг здобула юна Дар’я Білодід, а за результатами боротьби у найважчій вазі (+78 кг) Анастасія Сапсай піднялася на третю сходинку п’єдесталу пошани.

Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка привітав медалістів, тренерський склад і Федерацію дзюдо, висловивши надію на продовження славних традицій української школи дзюдо.

Схожі новини