Передплата 2024 «Добра кухня»

На Полтавщині суд арештував фури із львівським сміттям

  • 02.03.2017, 16:38
  • 1 175

На Полтавщині за рішенням суду затримані вантажівки з львівським сміттям, які були виявлені 1 березня на території Білецьківської сільської ради.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Полтавській області, передає Укрінформ.

"5 вантажних автомобілів, зупинених напередодні поліцією Кременчуцького району, вже затримані на підставі рішення суду та зберігаються на території одного із заводів. Ще декілька автомобілів перебувають під охороною”, - йдеться в повідомленні.

За інформацією начальника відділу комунікації ГУ НП в Полтавській області Юрія Сулаєва, під Кременчуком в різних місцях поліція виявила та зупинила загалом 8 вантажівок із львівським сміттям.

"Деякі "фури" намагалися втекти, водії вантажівок вели себе зухвало, позачинялися у автомобілях, відмовлялися надавати будь-які документи. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала факт правопорушення, описала автомобілі. Зібрані матеріали поліцією, за підтримки прокуратури, були скеровані до місцевого суду, який своїм рішенням затримав зазначені транспортні засоби. Вантажівки доставлені на територію одного з місцевих підприємств, де будуть утримуватися до вирішення справи та притягнення винних до відповідальності", - підкреслив Сулаєв.

Схожі новини