Передплата 2024 «Добра кухня»

У зоні АТО бойовики 84 рази обстріляли українських бійців

  • 28.02.2017, 11:47
  • 930

Один військовий отримав поранення.

За минулу добу, 27 лютого, у зоні проведення антитерористчної операції бойовики 84 рази відкривали вогонь по позиціях українських бійців, повідомили у прес-центрі щтабу АТО, передає УТ.

За даними штабу одного військового поранено.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії терористи обстріляли Широкине. З мінометів калібрів 120 і 82 міліметри — Водяне, Гнутове, Новотроїцьке та Павлопіль.

Як поінформували у прес-центрі, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Талаківку, Павлопіль, Водяне, Новотроїцьке, Широкине, Гнутове. БМП окупантів вели вогонь по Широкиному, Водяному та Лебединському. Снайпер — по Талаківці.

За інформацією штабу, на Донецькому напрямку танк терористів неодноразово вів вогонь по Авдіївці.

Окрім того, повідомляється, що зі 120 та 82 міліметрових мінометів терористи обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Луганське, Верхньоторецьке, Опитне, Авдіївку, шахту Бутівку, та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам’янці та Троїцькому.

"На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів — по Новоолександрівці, Станиці-Луганській та Валуйському. Лобачеве обстрілював снайпер", - йдеться у повідомленні.

Схожі новини