Передплата 2024 «Добрий господар»

Через ремонт вул. Личаківської у Львові змінять маршрути трамваїв №2 та №7

  • 27.02.2017, 17:20
  • 1 207

Трамвайне сполучення буде припинене по усій вулиці.

На час ремонту вул. Личаківської у Львові змінять маршрути трамваїв №2 та №7, а трамвай №10 не курсуватиме. Закрити на ремонт першу ділянку Личаківської на перехресті з вул. Мечникова планують у середині березня.

Як повідомив ZAXID.NET керівник служби диспетчеризації ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський, на час ремонту перехрестя вул. Личаківської та Мечникова трамваї не курсуватимуть по всій вул. Личаківській.

Трамвай №2, який зараз їздить з вул. Коновальця на Пасічну, змінить схему руху і фактично стане кільцевим. При цьому чотири трамваї курсуватимуть за маршрутом Коновальця — Головна пошта — Центр — Вітовського — Коновальця, а ще чотири — в протилежному напрямку: Коновальця — Вітовського — Франка — Центр — Дорошенка — Коновальця.

Трамвай №7, який зараз їздить з вул. Шевченка на Пасічну, пустять до Аквапарку за маршрутом: Шевченка — Городоцька — Підвальна — Франка — Вітовського — Сахарова — Аквапарк.

Трамвай №10 на час ремонту перехрестя Личаківської — Мечникова не курсуватиме.

Володимир Забавський зазначив, що після відкриття перехрестя Личаківської — Мечникова трамваї №2 та №7 пустять на вул. Мечникова, а «Львівавтодор» продовжить ремонт іншої ділянки вул. Личаківської до Пасічної.

Як повідомили ZAXID.NET у ЛКП «Львівавтодор», зараз уже почалась підготовка до ремонту Личаківської. Закрити вулицю для проїзду планують в середині березня, проте для цього потрібна буде сприятлива погода.

Схожі новини