Передплата 2024 «Добре здоров’я»

МЗС України у Женеві розкаже про згортання прав і свобод людини в Криму

  • 27.02.2017, 12:47
  • 776

МЗС України в рамках 34 сесії Ради ООН у Женеві в понеділок проведе паралельний міністерський захід, присвячений розгляду ситуації з правами людини в Криму.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

"Мій ранок 27 лютого - подорож до Женеви, де МЗС України в рамках 34 сесії Ради ООН з прав людини проводитиме паралельний міністерській захід "Ситуація із правами людини в Криму", - написала Джапарова.

За її словами, у цьому заході вона разом із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, першим заступником Голови Верховної Ради Іриною Геращенко та головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим розповідатимуть про згортання прав і свобод людини в окупованому Криму і можливості дати цьому раду.

"Серед учасників заходу очікується Генеральний секретар Ради Європи Турнбйорн Ягланд, міністри закордонних справ Латвії та Литви, заступник Верховного комісара ООН з прав людини.

Валіза переповнена матеріалами! Окрім антології кримських міфів, що розробляли із потужною редколегією кримських журналістів та журналу "Територія Крим", який розрахований на закордонного читача, везу звіти та матеріали Кримської групи з прав людини та Кримськотатарського ресурсного центру!" - написала Джапарова.

Схожі новини