Передплата 2024 ВЗ

РФ блокує ремонтні роботи на місці підриву ЛЕП в Авдіївці

  • 26.02.2017, 15:09
  • 1 026

Росія не надала гарантії безпеки для проведення ремонтних робіт.

Російська сторона СЦКК не надала гарантії безпеки для проведення ремонтних робіт, бригади енергетиків, які виїхали на місце підриву ЛЕП, змушені були повернутися. Про це повідомила прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій в Twitter у неділю, 26 лютого.

"Гарантії безпеки для проведення ремонтних робіт з боку РФ так і не надані,бригади енергетиків змушені повернутися", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що дві групи ремонтних бригад виїхали на місце пошкоджених обстрілами ліній електропередач в Авдіївці для проведення відновлювальних робіт.

«Дві групи енергетиків в межах зони безпеки вийшли на огляд пошкоджених вчорашніми обстрілами ділянок з боку Авдіївки і Макіївки», - повідомили у міністерстві.

Як повідомлялося, у ніч з 23 на 24 лютого в результаті бойових дій було пошкоджено Донецьку фільтрувальну станцію. У ніч на 25 лютого поблизу Авдіївки пошкоджено високовольтну лінію, що призвело до припинення електропостачання міста та Авдіївського коксохімічного заводу. Централізоване електропостачання відсутнє, теплопостачання здійснюється за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, водопостачання — по графіку за рахунок створених резервів

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини