Передплата 2024 «Добрий господар»

"Зоря" – "Динамо" та ще 2 суботніх матчі 19-го туру УПЛ

  • 25.02.2017, 09:32
  • 1 031

Анонс суботніх матчів 19-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Зоря" – "Динамо", "Олімпік" – "Сталь", "Олександрія" – "Волинь".

"Зоря" — "Динамо"

25 лютого. 14:00. Запоріжжя. "Славутич Арена"

Головний арбітр: Костянтин Труханов

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Після зимової паузи команди рідко демонструють феєричний футбол. Важко спрогнозувати, в якій функціональній готовності зараз перебуває кожна із команд, оскільки офіційних зустрічей вони ще не проводили.

В першому колі "Зоря" зуміла вирвати перемогу у киян на останніх хвилинах поєдинку. Підопічні Юрія Вернидуба і в цьому матчі намагатимуться діяти в схожому ключі. Ініціативою, скоріш за все, володіти будуть динамівці, "Зоря" ж буде робити ставки на власні контратаки. В першому колі команда Сергія Реброва отримала урок від "Зорі" і повинна зробити певні висновки. "Біло-сині" напевно будуть заряджені забити гол луганцям якнайшвидше. Не виключено, що кияни з перших же хвилин запропонують високий темп "Зорі", з яким команда Юрія Вернидуба буде змушена справлятися.

Не будемо забувати, що взимку "Зоря" втратила Олександра Караваєва, який забезпечував швидкість в стрімких контратаках луганської команди. Навряд чи "Зоря" зуміє швидко оговтатись від цієї втрати і повноцінно замінити Олександра. Тим більше, що Владислав Калітвінцев, який приєднався до "Зорі" на правах оренди, також не зможе зіграти проти команди, якій належить — "Динамо".

Не будемо забувати, що й у "Динамо" є свої проблеми — головний бомбардир команди Жуніор Мораєс отримав 5 матчів дискваліфікації за свої дії в матчі проти "Шахтаря" (3:4). Також по причині дискваліфікації в цьому матчі не зможе зіграти Сергій Рибалка.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": Шевченко — Опанасенко, Форстер, Гречишкін, Соболь — Харатін, Гордієнко, Петряк, Бонавентуре, Любеновіч — Кадимян.

"Динамо": Рудько — Морозюк, Віда, Хачеріді, Антунеш — Сидорчук, Буяльський, Ярмоленко, Гонсалес, Гармаш — Яремчук

"Олімпік" — "Сталь"

25 лютого. 14:00. Львів. "Арена Львів"

Головний арбітр: Ярослав Козик

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

В зимове міжсезоння "Сталь" змінила головного тренера команди. Її очолив добре відомий українським уболівальникам Леонід Кучук. Очікувань від команди дуже багато, колектив також поповнив колишній гравець "Волині" Артем Шабанов, який знайомий з Кучуком ще за виступами за київський "Арсенал".

Що собою на даний момент представляє "Олімпік", сказати важко. Команда сильно оновилася. Тим не менш, донецький колектив продовжує ставити перед собою амбітні завдання — потрапити в шістку, а там і за єврокубки поборотися можна.

Гра обіцяє бути цікавою, слід очікувати типовий зимовий футбол з великою кількістю єдиноборств. Важко віддати якійсь із команд перевагу, скоріш за все долю цього поєдинку вирішить один забитий м’яч.

Орієнтовні склади команд:

"Олімпік": Махарадзе — Парцванія, Гришко, Емерсон, Нємчанінов — Брікнер, Богданов, Моха, Сергійчук, Шестаков — Матяж

"Сталь": Паньків — Пашаєв, Стаменковіч, Шабанов, Воронін — Г. Малакян, Карасюк, Е. Малакян, Кузик, Карікарі — Дебелко

"Олександрія" — "Волинь"

25 лютого. 17:00. Олександрія. "Ніка"

Головний арбітр: Микола Кривоносов

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Пара, в якій є явний фаворит і явний аутсайдер. На жаль, "Волинь" не може проводити трансфери і вимушена грати вихованцями своєї дитячо-юнацької школи. Незважаючи на розподіл очок у турнірній таблиці, "Волинь" на даний момент — найслабша команда Прем’єр-ліги. В матчах проти будь-якого суперника лучани будуть виступати у ролі аутсайдера.

"Олександрія", в свою чергу, впевнено займає четверте місце і цілеспрямовано рухається до своєї мети. Не секрет, що підопічні Володимира Шарана залишилися невдоволеними своїм виступом у Лізі Європи в цьому сезоні і бажають спробувати ще раз. Для досягнення цієї мети олександрійці не мають права втрачати очки в матчі з "Волинню".

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак — Чеботаєв, Шендрік, Бондаренко, Сімінін — Банада, Огіря, Грицук, Козак, Пономар — Куліш

"Волинь": Кичак — Романюк, Мелінишин, Логінов, Задерецький — Герасимюк, Мемешев, Шаповал, Дудік — Діденко, Петров

Наскільки добре ви знаєте історію чемпіонату України? Тест від "Футбол 24"

Джерело: Футбол 24

Схожі новини