Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві поліція вилучила три тонни російського лосьйону «Бояришнік»

  • 24.02.2017, 16:20
  • 717

Цех працював в гаражно-будівельному кооперативі в Голосієво та нежитлових приміщеннях Бориспільському районі на Київщині.

У Києві викрили діяльність підпільного цеху з виготовлення сурогатних горілчаних виробів, у якому знайшли три тонни російського «Бояришника», повідомили у прес-службі київської прокуратури у п'ятницю, 24 лютого, передає УТ.

Зазначається, що правоохоронці провели обшуки в гаражно-будівельному кооперативі на території Голосіївського району столиці, а також у нежитлових приміщеннях у Бориспільському районі на Київщині.

"Під час обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено 3 тонни косметичного лосьйону із назвою «Бояришнік» російського виробництва (вміст етилового спирту 70%), який ймовірно використовувався для виготовлення сурогату. Також вилучено 3 тони готової для реалізації горілки «Пшенична», запакованої в «Тетрапак», 500 літрів коньячних виробів, а також пристрої для виготовлення та фасування горілчаних виробів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, нині проводять слідчі дії для встановлення осіб, причетних до організації вчинення злочину, а також канали постачання та збуту фальсифікату.

Схожі новини