Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики обстріляли Троїцьке з зенітних установок

  • 24.02.2017, 11:35
  • 811

Один український військовий загинув, двоє отримали поранення.

За минулу добу, 23 лютого, бойовики 83 рази відкривали вогонь, на луганському напрямку, Новозванівку обстрілювади із БМП, а Троїцьке — із зенітних установок. Один український військовий загинув, двоє отримали поранення, повідомили у зведенні прес-центру штабу АТО, передає УТ.

За інформацією, на Донецькому напрямку танк окупантів неодноразово вів вогонь по Авдіївці. З мінометів різних калібрів вони обстрілювали Піски, Зайцеве, Троїцьке та Кам’янку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — Новгородське, Піски, Авдіївку, Верхньоторецьке, Новоселівку, Луганське, Зайцеве. Снайпер обстрілював українські позиції в районі Новгородського.

"На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів російсько-окупаційні війська обстріляли Попасну та Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів — Троїцьке, Кримське та Новоолександрівку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — Водяне, Павлопіль, Гнутове, Широкине, Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вів снайпер.

Схожі новини