Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Садовий відповів Гройсману: "Чекаємо на ділянку з документами"

  • 24.02.2017, 09:42
  • 1 251

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що місто очікує від держави нову ділянку для облаштування полігону твердих побутових відходів, яка би відповідала усім стандартам та мала необхідні документи.

Відповідні слова політика цитує прес-служба Львівської міської ради.

За словами мера, місто готове облаштувати такий полігон за свої кошти.

Садовий зазначив, що полігон необхідний не лише Львовй, а й Пустомитівському району, Кам’янко-Бузькому, Жовківському та Городоцькому районам.

"Це ті райони Львівської області, які завжди вивозили свої відходи на полігон у Грибовичах. Ми очікуємо, що найближчим часом державні органи влади покажуть нам ділянку з документами, зі всіма дозволами, де можна такий полігон облаштувати для частини районів області та міста Львова, тобто, 4 райони області та місто Львів", - заявив мер.

"Ми готові за міські кошти такий полігон облаштувати, бо це питання безпеки. Тут мені приємно, що прем’єр-міністр послідовно має бажання допомогти", - додав він.

Садовий наголосив, що усі дозвільні документи на функціонування будь-якого полігону видаються державними органами влади.

"Яке би не було хороше місто, воно не зможе самостійно таку ділянку знайти і її оформити. Є підтримка держави — буде полігон. Нема підтримки держави — не буде полігону", - сказав він.

Схожі новини