Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Компанія Uber розпочала свою роботу у Львові

  • 23.02.2017, 16:07
  • 1 622

Від сьогодні, 23 лютого, Міжнародна технологічна компанія Uber, розробник однойменного мобільного додатку для виклику автомобілів, запустила сервіс у Львові.

Тепер львів'яни та гості міста зможуть замовити автомобіль всього декількома дотиками екрану смартфона.

«У нашому житті ми всі користуємось таксі. У нас у Львові є близько 10 тисяч водіїв, які надають послуги таксі, тому кожен визначається, з якою компанією йому співпрацювати. Але мені важливо, щоб це було легітимно, прозоро, щоб казна отримувала податки. Ви знаєте, що у Львові виникнув неприємний інцидент, адже одна російська структура зайшла зі своїм сервісом до Львова і це викликало обурення. Отож, в даній ситуації ми підтримуємо тільки ті компанії, які працюють для України, які поважають Україну, які поважають Львів і наші закони. Тому я бажаю «Uber» легітимної доброї праці й успіху», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

У Львові буде доступним зручний і якісний сервіс uberX, ціни на поїздки з яким починаються від 14 грн. З досвіду 500 міст світу, Uber значно підвищує мобільність городян, і разом з Uber Львів стане ще більш комфортним місцем для роботи і життя.

Львів'яни та гості міста зможуть оцінити всі переваги Uber, скориставшись можливістю безкоштовних поїздок до кінця дня 26 лютого. Для цього необхідно ввести Промокод LVIV в розділі ОПЛАТА додатку Uber на смартфоні. Промокод LVIV надає право на 5 безкоштовних поїздок (до 75 грн. кожна) будь-якому користувачеві Uber у Львові з моменту запуску і до 23:59 26 лютого.

«У всьому світі ми спостерігаємо швидкий розвиток міст, що призводить до неминучого зростання пробок і поглинання міського простору парковками. Ми хочемо змінити це - забезпечити швидкість і комфорт пересування, при цьому звільнити міста від проблем, викликаних надлишком автомобілів. З Uber необхідність в особистій машині просто відпадає: замовлення поїздки займає лічені хвилин, доступний в будь-який час доби в будь-якому районі міста, до того ж не треба турбуватися ні про місце для паркування, ні про обслуговування автомобіля, - говорить Олексій Стах, генеральний менеджер Uber в Україні і СНД. - Ми впевнені, львів'яни та гості міста оцінять нові можливості пересування і ту свободу, яку Uber дає жителям мегаполісів».

Тарифи на uberX у Львові складатимуть: 4 грн. - подача автомобіля і 5 грн. за кожен кілометр в дорозі. Мінімальна вартість поїздки складатиме всього 14 грн. З першого дня оплатити поїздки з Uber у Львові можна буде як готівкою, так і за допомогою зареєстрованої в додатку банківської картки. Дані картки повністю захищені. Користувачі зможуть дізнатися розрахункову вартість поїздки заздалегідь, до підтвердження замовлення. Після закінчення кожної поїздки користувач отримає на адресу електронної пошти квитанцію, яка буде містити інформацію про місце подачі автомобіля, маршрут, карту поїздки, дані про водія і деталізацію вартості.

Особливу увагу Uber приділяє безпеці поїздок. Технологія Uber дозволяє підвищити безпеку до, під час і після здійснення поїздки завдяки ретельному відбору водіїв (включно з тестом на знання міста та перевіркою необхідних документів), можливості відстежити маршрут в режимі реального часу в додатку, системі рейтингів водіїв (при якій користувач оцінює водія від 1 до 5 балів після кожної поїздки), можливості повідомити про будь-які ситуації в службу підтримки клієнтів. Зв'язок зі службою підтримки доступний в додатку в розділі «Допомога» або через help.uber.com.

Uber в Україні працює в повній відповідності до вимог місцевого законодавства. Партнерами Uber можуть стати тільки індивідуальні підприємці і юридичні особи. Розрахунки Uber з партнерами відбуваються за безготівковим розрахунком, що гарантує прозорість і підзвітність.

Львів став вже третім містом України, де був запущений сервіс Uber, після Києва та Одеси. Uber в Україні демонструє рекордні темпи зростання в регіоні Європа, Близький Схід і Африка.

Для того, щоб почати користуватися Uber, необхідно завантажити додаток за посиланням uber.com/app, на Google Play для Android або на App Store для iPhone.

Довідка

Uber - міжнародна технологічна компанія, розробник однойменного мобільного додатка з виклику автомобілів з персональним водієм. Додаток працює в більш ніж 500 містах і 80 країнах світу. В Україні сервіс Uber доступний з 2016 року і сьогодні працює в Києві, Одесі та Львові.

«Місія Uber - зробити пересування містом таким же простим, надійним і доступним для всіх жителів, як водопровід. Ми почали роботу в 2009 році з рішення нескладного завдання: як замовити машину одним дотиком до екрана смартфона? Через 6 років, забезпечивши понад два мільярди поїздок, ми працюємо над більш серйозним викликом - зниженням заторів на дорогах і забруднення атмосфери в містах за рахунок більш раціонального використання автомобілів», -запевняють у компанії.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини