Передплата 2024 «Добра кухня»

На хабарі спіймали чиновника одеської філії "Укрзалізниці"

  • 21.02.2017, 15:49
  • 649

Посадовець вимагав та одержав 10,5 тисяч доларів США від представника підприємства за підписання дозвільної документації.

У вівторок, 21 лютого, працівники обласної прокуратури спільно з Управлінням захисту економіки в Одеській області викрили чиновника «Одеської дистанції електропостачання» регіональної філії ПАТ «Укрзалізниці» під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 10,5 тис. доларів США. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області.

Зазначається, що посадовець вимагав та одержав хабар від представника підприємства за підписання дозвільної документації на підключення додаткового трансформатора для постачання електроенергії на об’єкт.

Повідомляється, що прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди).

Раніше Генеральна прокуратура України спільно Головним управлінням «К» СБУ спіймала на хабарі в $3 тисячі та затримала начальника Іванківського відділу Броварської місцевої прокуратури Київської області.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини