Передплата 2024 «Добра кухня»

Троє власників борделів уже у СІЗО. Четвертого ще шукають...

  • 21.02.2017, 10:43
  • 1 429

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які причетні до роботи мережі борделів у Львові та Харкові.

Йдеться про скандальну мережу будинків розпусти «Какаду» та «Білий Какаду», які шифрувалися під нічні клуби. Суд обрав для затриманих міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Зараз “ділки розпусти” перебувають у СІЗО. Феміда, зокрема, встановила кожному з них заставу - 128 тисяч гривень. Застави наразі не вніс ніхто. Ще одного чоловіка, причетного до бізнесу розпусти, ще розшукують. Про це повідомила “ВЗ” речниця прокуратури Львівської області Мар’яна Гайовська.

Трьом сутенерам оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 303 ККУ («Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією»). Їм загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з можливістю конфіскації майна.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2016 року працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції Львівщини, спільно з прокуратурою Львівської області припинили діяльність організованої злочинної групи, яка облаштувала мережу закладів із надання платних сексуальних послуг. За інформацією ГУ Нацполіції Львівщини, клієнтами закладів були переважно іноземці, серед них не бракувало студентів вищих навчальних закладів Львова.

За інформацією “ВЗ”, розцінки на інтимні послуги — від 1600 до 1900 гривень за годину. Конкретну ціну за інтим визначав адміністратор. Дівчина мала провести ніч з ним, лише після цього він оцінював її профпридатність. Оплату за всі послуги танцівниці ділили навпіл із закладом. У цих борделях можна було придбати послугу на будь-який смак і гаманець — від збуджуючого масажу до групового сексу на всю ніч.

Схожі новини