Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Запоріжжі за хабар затримали поліцейського

  • 20.02.2017, 13:53
  • 571

Правоохоронець вимагав від місцевого мешканця 12 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання зброї.

У Запорізькій області Служба безпеки України на хабарі затримала працівника карного розшуку Бердянського відділу поліції. Про це повідомили у прес-службі СБУ в понеділок, 20 лютого.

Зазначається, що поліцейський вимагав від мешканця Бердянська дванадцять тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконне володіння вогнепальною зброєю.

"Правоохоронці затримали здирника на околиці міста після отримання частини хабара у сумі сім тисяч гривень. При цьому поліцейський намагався втекти з місця злочину на автомобілі та чинити опір", - додали у відомстві.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали на хабарництві працівника сектору кримінального розшуку поліції Сумщини, який вимагав гроші з учасника антитерористичної операції.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини