Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліція викликала Семенченка на допит

  • 19.02.2017, 19:30
  • 1 483

Правоохоронці розпочали перевірку за ознаками підроблення документа, який оприлюднив нардеп.

Народного депутата України Семена Семенченко викликали в поліцію для надання свідчень у зв'язку з підробленням документа про блокаду Донбасу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області в неділю, 19 лютого, передає УТ.

Зазначається, що правоохоронці розпочали перевірку щодо вихідного документа Донецької ВЦА з явними ознаками підроблення, який напередодні, 18 лютого, опублікував нардеп Семенченко.

За наявною інформацією, до Головного управління Нацполіції в Донецькій області лист не надходив. Крім того, документ викликав сумніви у справжності.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що за вказаною нумерацією вихідних документів з ВЦА не надсилалось.

"Відповідно до своїх повноважень я не маю права давати вказівок - і ніколи їх не даю! - керівникові обласного управління Нацполіції. Такі вказівки йому можуть давати тільки керівники Національної поліції України або керівники Міністерства внутрішніх справ. І депутати, які поширюють цей сфальсифікований лист, мали б такі тонкощі знати", - наголосив Павло Жебрівський.

Відзначимо, що Семенченко опублікував на своїй сторінці в Facebook низку документів щодо блокади Донбасу. Зокрема, офіційне звернення від голови військово-цивільної адміністрації Донецької області Павла Жебрівського до глави поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна з вимогою не пізніше 20 лютого розблокувати залізничні колії.

Схожі новини