Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Організатори блокади Донбасу мають намір перекрити залізничне сполучення з Росією

  • 19.02.2017, 18:51
  • 1 299

Учасники блокади залізничного сполучення з окупованою територією Донбасу мають намір заблокувати сполучення України з РФ.

Про це заявив один з організаторів блокади народний депутат фракції «Самопоміч» Семен Семенченко, пише «Інтерфакс-Україна».

Відповідаючи на питання агентства про можливості блокування автомобільних трас, Семенченко сказав: «Ми плануємо розширення на залізничних трасах, по яких до нас завозять продукцію з Росії. По автомобільних трасах це зробити буде важче. Там треба більше людей, і існує велика ймовірність провокацій».

За його словами, зараз блокада не охоплює лише один залізничний напрям, що пов'язує Україну з окупованою територією, - через Станицю Луганську Луганської області. «Залишилася одна чинна залізнична колія - вона заходить на нашу територію у Станиці Луганській і виходить на Валуйки. На сьогодні в нас перекрито всі, крім цього шляху», - сказав Семенченко.

Депутат поінформував, що учасники блокади з початку акції перешкодили проїзду близько 16 тис. вагонів. «З початку блокади 16 тис. вагонів не пішли туди і назад. Ми плануємо перекрити всю торгівлю з Росією, так званими ДНР/ЛНР», - сказав він і додав, шо у блокаді задіяно близько 100 осіб.

Схожі новини