Передплата 2024 ВЗ

На адмінмежі з Кримом Росія підняла у повітря вертольоти

  • 17.02.2017, 12:32
  • 863

Минулої доби, 16-го лютого, Державна прикордонна служба України зафіксувала підвищену активність Збройних сил Російської Федерації біля адміністративного кордону з окупованим Кримом.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру ДПСУ на офіційному веб-сайті, інформує replyua.net.

У повідомленні зазначається, що представники прикордонної служби на Херсонщині та в Бердянську спостерігали за 3-ма російськими військовими гелікоптерами, які виконували маневри біля адміністративного кордону, при цьому не перетинаючи його. «Крім того, на окупованій території українського півострова прикордонники зафіксували аеростат типу «Рись», який російська армія підняла в повітря для проведення відеоспостереження», - зазначається у повідомленні.

Також у інформаційному листі відзначається, що про дані зміни було повідомлено взаємодіючі підрозділи Збройних сил України. Крім того, згідно з повідомленням, Державна прикордонна служба також фіксувала незначні переміщення російської військової техніки вздовж адмінмежі. «При цьому також було зафіксовано переміщення особового складу ЗС РФ», - додали в ДПС. Згідно з повідомленням, для України така ситуація загрози не несе.

Схожі новини