Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Одесі затримали кримінального авторитета

  • 16.02.2017, 17:47
  • 1 219

На теперішній час чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

В Одесі затримали кримінального авторитета
В Одесі затримали кримінального авторитета

Працівники Національної поліції та Служби безпеки України затримали 26-річного лідера етнічного злочинного угрупування, яке діяло на території Одеської області. Зловмисник перебував у розшуку за вчинення злочинів, пов’язаних із зброєю та наркотичними речовинами. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, передає УТ

.«Місце перебування зловмисника встановили оперативники обласного Управління внутрішньої безпеки поліції та Служби безпеки України. Отримавши постанову суду, на одній з вулиць Одеси вони зупинили автомобіль, яким пересувався лідер бандформування. 26-річного кримінальника, який всіляко чинив опір та погрожував правоохоронцям, затримано та доставлено до Лиманського відділу одеської поліції», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на теперішній час чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

У поліції нагадали, що молодик був ставлеником «злодія в законі» на прізвисько «Гулі», який наразі відбуває покарання. Свого «протеже» кримінальник призначив «смотрящим» над етнічною організованою злочинною групою в Одеській області.

У листопаді 2016 року лідера ОЗГ затримали працівники карного розшуку одеської поліції та КОРДу. Під час обшуку у нього вилучили зброю та наркотики, за що відповідно було розпочато кримінальне провадження.

Тоді суд обрав фігурантові міру запобіжного заходу, не пов’язану з триманням під вартою. Тож підозрюваний почав переховуватися від слідства та намагався втекти, щоб уникнути покарання.

Схожі новини