Передплата 2024 ВЗ

Уряд не став розглядати введення надзвичайного стану в енергетиці

  • 14.02.2017, 14:56
  • 800

За словами Зубка, на засіданні Енергетичного штабу в понеділок були запропоновані заходи для забезпечення стабільності енергосистеми країни.

Кабінет міністрів України на засіданні у вівторок, 14 лютого, не розглядав питання введення надзвичайного стану в енергетиці. Про це сказав журналістам після засідання віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає УТ.

"Ні, питання сьогодні не розглядалося", - сказав він.

За його словами, за результатами засідання Енергетичного штабу в понеділок були запропоновані заходи для забезпечення стабільності енергосистеми країни і зменшення споживання вугілля з 28 тис. тонн до 20 тис. тонн, а міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику було доручено опрацювати дані заходи.

"Населення було захищене з точки зору енергопостачання і тепла. Я думаю, що день-два такого великого значення не мають, але найголовніше - процес антикризових заходів вже запущений. Це не стосується надзвичайного стану якогось спеціального для населення, це стосується, в першу чергу, стійкого функціонування енергетичної системи", - пояснив Зубко.

Схожі новини