Передплата 2024 «Добрий господар»

Європарламент на пленарному тижні обговорить ситуацію в Авдіївці

  • 13.02.2017, 13:58
  • 716

Дебати відбудуться за участю високого представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федерики Могеріні.

До порядку денного пленарного засідання Європарламенту 13-16 лютого включені дебати за участю високого представника Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федерики Могерині про ситуацію на сході України та стан близькосхідного врегулювання, передає УТ.

"Близький Схід, Ізраїль, мирний процес - у ситуації було значний розвиток, що стосується, зрозуміло, питання ізраїльських поселень, який буде піднято знову. А потім - становище з безпекою, яке деградує, на сході України", - представила журналістам на брифінгу в Брюсселі майбутні дискусії щодо міжнародної проблематики офіційний представник Європарламенту Маржорі ван ден Брук.

У матеріалах до пленарної сесії повідомляється, що у вівторок 14 лютого у другій половині дня відбудуться дебати у зв'язку з ескалацією бойових дій в Авдіївці, зокрема, через те, що проросійські бойовики застосовували заборонену мінськими угодами систему залпового вогню "Град".

Схожі новини