Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жебрівський: "Обстріли Авдіївки тривають, але менш потужні"

  • 12.02.2017, 20:59
  • 1 246

Бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку, проте руйнівного вогню по житловому сектору вже не спостерігається.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі телеканалу "112 Україна".

"На жаль, обстріли тривають. На щастя, не такі інтенсивні і не такі важкі, як минулого і позаминулого тижня. Таких руйнівних обстрілів житлового сектору та інших об’єктів немає", - сказав Жебрівський.

Він ствердно відповів на запитання, чи повернулися до Авдіївки місцеві жителі, евакуйовані раніше у зв’язку з обстрілами.

"Так, люди повернулися, і я думаю, що вони будуть продовжувати повертатися, хоча ми надали їм всі можливості в санаторіях і будинках відпочинку, і в інтернатах. Люди мали тепло, мали їжу, діти мали навчання. Я так розумію, люди будуть повертатися назад до Авдіївки, бо стишилися обстріли, і такої загрози, яка була ще тиждень-два тижні тому, немає", - зазначив голова ВЦА.

За словами Жебрівського, було сформовано сім бригад по п'ять представників ДСНС, які протягом всього цього тижня допомагали людям перекривати дахи тощо.

"Це не зовсім те відновлення, якого хотілося б. Наприклад, шибки вибито, і поки немає скла, ми допомагаємо плівкою затягнути", - розказав голова військово-цивільної адміністрації.

Схожі новини