Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині викрили міні-завод з виробництва фальсифікованих парфумів

  • 10.02.2017, 17:15
  • 1 925

У Жовківському районі на Львівщині припинили діяльність міні-заводу з виготовлення контрафактних парфумів відомих світових брендів.

На Львівщині викрили міні-завод з виробництва фальсифікованих парфумів
На Львівщині викрили міні-завод з виробництва фальсифікованих парфумів

Вартість вилученої фальсифікованої продукції становить понад 200 тисяч гривень.

Як інформує управління захисту економіки у Львівській області, міні-завод працював у складському приміщенні одного з підприємств на території Жовківського району. Там продукцію виробляли і збували.

Організатори незаконного бізнесу розмішували есенцію, розливали її у спеціальні ємності, імітуючи оригінальне упакування з логотипами відомих світових торгівельних брендів.

На місці виробництва поліція застала понад 20 працівників. А під час обшуків поліцейські вилучили близько 2 тис. флаконів з контрафактними парфумами, 13 тис. одиниць тари, рулони поліграфічної продукції та інші докази злочинної діяльності «підприємців».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України. Санкція статті передбачає покарання — штраф від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для її виготовлення.

Правоохоронці встановлюють джерела постачання сировини та мережу збуту фальсифікованої парфумерної продукції.

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини