Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

2,6 року тюрми за те, що демонстрував патрульним статеві органи

  • 10.02.2017, 08:41
  • 1 231

Цього горе-водія поліцейські затримували неодноразово.

Сихівський районний суд Львова присудив 55-річному чоловікові, який чинив опір працівникам поліції, не виконував законні вимоги патрульних поліцейських та ще й оголив статеві органи у відділі поліції, 2,6 року тюрми. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

У вироку суду йдеться про те, що суддя врахував усі докази у справі, які цілком підтвердили неприйнятну поведінку чоловіка, вчинену з особливим цинізмом і зухвалим ставлення до патрульних поліцейських. Підсудний своєї вини не визнав.

Нагадаємо, 14 липня минулого року екіпаж патрульних помітив, як автомобіль Kia Mohave порушив правила дорожнього руху. На звукові та світлові сигнали про зупинку водій відреагував збільшенням швидкості. Після кількахвилинного переслідування водія заблокували на автозаправній станції. Чоловік за кермом мав очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Але відмовився показати документи та пройти тест на алкоголь. Горе-водія доставили у Сихівський відділ поліції для встановлення особи та складення адміністративних матеріалів.

Цей чоловік вже не вперше має справу з поліцією. У суді перебуває кримінальне провадження щодо перевищення повноважень працівником патрульної поліції щодо цього громадянина. У січні 2016 року патрульний поліцейський при затриманні згаданої особи, яка вчиняла хуліганські дії та здійснювала опір працівнику правоохоронного органу, застосував газовий балончик «Терен-4М».Тепер патрульному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Схожі новини