Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівська мерія виділить понад ₴2 млн на розвиток Пласту

  • 09.02.2017, 19:05
  • 1 009

Львівська міська рада прийняла програму розвитку пластового руху на 2017 рік. За це рішення на сесії, 9 лютого, проголосував 51 депутат.

Згідно з програмою, на розвиток пластового руху у 2017 році Львівська міська рада виділить понад 2 млн грн. Зокрема, 450 тис. грн виділять на проведення заходів, 550 тис. на придбання меблів, 302 тис. грн на придбання спортивного інвентарю, зокрема 35 наметів, 30 тендів, 3 гучномовці. Також 1 млн грн виділять на ремонт приміщень, які задіяні для діяльності пластових гуртків.

Як розповів ZAXID.NET начальник управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер, у Львові вперше прийняли програму розвитку пластового руху.

«Цією програмою ми хочемо дати новий поштовх розвитку львівського осередку Пласту, щоб підсилити вже ті проекти, які робить молодь та започаткувати нові ініціативи. За останні роки є добра динаміка приросту організації, тому ми і надалі спільно працюватимемо над залучення нашої молоді до Пласту», - сказав Володимир Шнайдер.

Загалом, протягом року організація проводить у місті понад 60 заходів. Чисельність Пласту у Львові складає близько 1700 осіб, і це є один з найчисельнішиї осередків у світі.

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини