Передплата 2024 ВЗ

Насіров отримав догану за поїздку на інавгурацію Трампа

  • 06.02.2017, 16:19
  • 1 260

Міністр фінансів України Олександр Данилюк ініціював притягнення до дисциплінарної відповідальності голови ДФС Романа Насірова.

Про це він сказав на прес-конференції, пише 112 канал.

"За систематичне порушення доручень міністра фінансів і неузгоджену відсутність на робочому місці я ініціював притягнення Насірова до дисциплінарної відповідальності. Друга догана - це звільнення", - сказав Данилюк.

Також Данилюк має намір звернутися в Національне антикорупційне бюро та Національне агентство з протидії корупції з приводу поїздки голови ДФС Романа Насірова у США на інавгурацію президента Дональда Трампа.

"Де перебуває голова ДФС? В Америці. Замість того, щоб реалізовувати завдання, він займається самопіаром. Він поїхав у відпустку, не погодивши це з міністром фінансів і прем'єром. Це грубе порушення. Він поїхав на інавгурацію президента США, а це недешеве задоволення", - сказав голова Мінфіну.

Він вважає, що антикорупційні відомства повинні перевірити, чи задекларував він вартість квитка на інавгурацію. "А якщо ні, якщо це було безкоштовно, я хочу запитати, чому саме його запрошують. Законодавство забороняє приймати такі подарунки і такі послуги. Я повинен звернутися в НАЗК і НАБУ, щоб вони проаналізували цю ситуацію", - сказав Данилюк.

Схожі новини